Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-4 arbeidsdager fra vi har mottatt din bestilling. I perioder med stor pågang kan leveringstiden bli noe lenger. Om du ikke har mottatt varen innen 12 dager har du som kunde selv ansvaret for å kontakte butikken. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Servicepakke / Bring

Når du handler hos oss får du tilsendt bestillingen din til postkasse for kr 49, eller til hentested for kr 99. Du vil motta en sms og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.

 

Hente i butikk

Du kan legge en ordre i nettbutikken å hente denne gratis i butikken. Dette valget kommer først opp når du har lagt inn ditt postnummer i kassen, "Hentes i vårt faste utsalgssted". 

 

Retur

Eventuelle returkostander må kunden selv stå for.

Returner varen til: 

Nye Hans og Hennes AS

Svortlandsvegen 79 c/o HSD-senteret

5430 Bremnes

 

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .